vineri, 19 aprilie, 2024

Vremea Rusalii 2018. Ce anunta meteorologii

Distribuie:

Publicat:

In perioada minivacantei de Rusalii temperaturile vor fi ridicate in toata tara, maximele atingand 30 de grade. La mare vremea va fi frumoasa, insa la munte se anunta precipitatii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

"Duminica si luni, vreme calda, mai calda fata de normalul perioadei, maximele vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade. Precipitatii dupa amiaza si seara, averse si descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului in zonele montane si deluroase, iar izolat este posibil spre seara sa apara si in zonele depresionare, pe alocuri, trecator, averse, ploi scurte, fenomene care nu strica aspectul general al vremii. Pot fi ploi de vara de scurta durata cu descarcari electrice in restul tarii. Raman zonele montane si deluroase cu precipitatii, in principiu cu sanse mari dupa amiaza spre seara, mai mari duminica, mai putine luni", a declarat, pentru Mediafax, Robert Manta, meteorolog de serviciu in cadrul ANM.

Si in Bucuresti temperaturile vor fi ridicate. "In Capitala, vreme usor instabila sambata cand ar putea fi inregistrate averse si descarcari electrice, dar probabilitatea este moderata. O minima de 15 grade, o maxima de 29 de grade. Aceeasi situatie si pentru duminica, 28 de grade maxima zilei, minima 15-16 grade, vreme destul de buna. Cer variabil, vant slab pana la moderat. Dispar si sansele de precipitatii. Luni in Bucuresti, cer variabil, vant slab, temperatura maxima 29 de grade si o minima de 14-15 grade. Vreme buna", a declarat meteorologul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img