vineri, 19 aprilie, 2024

Vreti sa ramaneti sanatosi iarna asta? Iata 10 pasi care va vor ajuta

Distribuie:

Publicat:

Să rămâneți sănătoși iarna asta este unul dintre cele mai importante lucruri, ținând cont de pandemia de coronavirus prin care trecem.

Iarna aceasta, tocmai pentru că suntem încă în plină pandemie, este crucial să rămâneți sănătoși și să aveți un sistem imunitar puternic. Probabil că faceți deja tot ce puteți pentru a a ține la distanță virușii, bacteriile și infecțiile: spălarea mâinilor, distanțarea fizică, purtarea unei măști, o dietă sănătoasă și, neapărat, o rutină de exerciții. Dar mai sunt câteva aspecte de care ar trebui să țineți cont pentru a trece această iarnă cu bine.

Nu uitați de mască, distanțare și spălatul mâinilor

E necesar să purtați mască ori de câte ori ieșiți din casă, să mențineți distanța regulamentară față de ceilalți oameni și să vă spălați riguros pe mâini atunci când vă întoarceți acasă.

Vaccinul antigripal

Dacă nu ați făcut încă vaccinul antigripal, ar fi indicat să îl faceți cât mai repede, tocmai pentru a evita gripa, în acest sezon deja aglomerat cu COVID-19. Mai ales dacă sunteți însărcinată sau ați născut de curând e important să vă vaccinați antigripal pentru a proteja și bebelușul.

continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img