vineri, 29 martie, 2024

Vulpița, mai ceva ca Cenușăreasa. Nimeni nu o cunoștea în urmă cu cateva zile, acum a ajuns vedetă pe rețelele de socializare

Distribuie:

Publicat:

Cine este Vulpiţa şi de ce vorbeşte toată România despre ea? Cum a ajuns să o ştie milioane de oameni, în câteva săptămâni? Ei bine, Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Doamnelor şi domnilor, vă prezentăm senzaţia internetului. Cea care a făcut TikTok-ul să explodeze şi Instagramul să bubuie: Vulpiţa! Bine, bine, că se mişcă pe beat vedem, dar…de unde o fi venit? Cine este acastă vulpiţă şi cum a devenit ea virală, încât mai că tremură trendingul numai când îşi face apariţia Veronica, pentru că acesta este numele real al domnişoarei. Pardon…doamnei, pentru că este căsătorită cu Viorel. Dragoste cu năbădăi, nu glumă!

Jumătatea Vulpiţei este Viorel, căruia îi cam fug ochii…după domnişoare, însă ea geloasă nevoie mare, îi explică cum stau lucrurile.

Chiar aşa, ia spune tu vulpiţo, ce e de făcut. Aşa vulpiţo! Arată-i cine e şefa în casă, doar eşti vedetă acum, te ştie o ţară întreagă, mai-mai că în curând primeşti titlul de prinţesă a TikTok-ului. Bine, ştie Vulpiţa să fie şireată. I le serveşte pe rând lui Viorel, una rece, una caldă. Ştie să fie şi romantică atunci când vrea. Hai măi Viorele, că o face senzaţie pe Internet vulpiţa ta, dar inima ei tot pentru tine bate. Acum, după ce v-aţi schimbat şi look-ul, e păcat ca doi oameni frumoşi să nu rămână împreună.

Vulpiţa a apărut pentru prima dată la TV în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Însoţită de Viorel, tânăra de 22 de ani dorea să îşi facă dreptate. Acuza atunci că a fost răpită de trei tineri şi violată. Ei bine, la scurt timp a ieşit la iveală adevărul. Nu cel pe care îl dorea Veronica, dar… mna! Ăsta-i riscul! După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei. Reacţiile ei şi povestea uimitoare de viaţă au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img