joi, 25 aprilie, 2024

Vulpita, curtata de indivizi dubiosi, chiar la poarta casei din Blagesti: ”S-a umput satul de puscariasi”

Distribuie:

Publicat:

Vulpița din Blăgesti continuă să facă furori în toată țara!

Timp de 6 luni de zile, Vulpița a apărut seară de seară pe micile ecrane, iar acum, întoarsă în satul natal Blăgești, bărbații roiesc la poarta ei. Întrebarea care necesită acum un răspuns, însă, este cine sunt mai exact dubioasele apariții ce o curteaza neîncetat pe Vulpița?

Oamenii din sat au început deja să speculeze motivele pentru care bărbații își făceau apariția:

“Luati-vã individa asta de Vulpița la Bucuresti! De când a ajuns în sat, numai masini strãine pe aici, cu tot felul de persoane, de t**ni. Ti-e fricã de ei. Vin, întreabã de ea. Ne temem sã mai lãsãm sã se joace copiii pe stradã, cã fetele lor nu aratã cã sunt oameni prea seriosi. Unul era tatuat si pe cap si întreba pe la fântânã, pe la nea Ion, de “Vulpița”.

Sã îi spunem unde stã. Fata asta numai probleme face pe unde se duce. Nu e serioasã. Dacã o stia lumea de serioasã, nu venea nimeni sã strige noaptea, sã urle pe la poarta ei. Ce înseamnã asta? Întrebati-o dacã tatãl ei nu i-a zis cã o bate, dacã mai urlã vagabonzii la poartã dupã ea! Veronico, stai la Bucuresti acolo, cã s-a umplut satul de puscãriasi, de când ai venit tu. Vã rugãm, tineti-o acolo”, a scris pe forumul emisiunii la care Vulpița a apărut neîncetat, Cristina, o localnicã din Blãgesti.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img