vineri, 29 martie, 2024

WRS, despre experiența la Eurovision 2022. Ce planuri de viitor are cântărețul: „Am legat

Distribuie:

Publicat:

WRS a ieșit pe locul 18 la finala Eurovision 2022. În exclusivitate la „Neatza cu Răzvan și Dani”, artistul a povestit ce experiență a avut la concurs, dar și ce planuri de viitor are. Iată ce detalii a oferit cântărețul! 

, WRS a povestit ce experiență frumoasă a avut în concurs. Artistul a obținut locul 18 în clasamentul final de la Eurovision 2022 și este foarte mândru de acest lucru.

Ce spune WRS despre experiența la Eurovision

WRS a avut parte de experiența vieții lui la Eurovision. Concurentul a spus că înainte de semifinală a întâmpinat un incident mai puțin plăcut, mai exact, a suferit un atac de panică, dar și-a revenit destul de repede.

„Nu e ușor neapărat ce facem noi acolo. Au fost două săptămâni înainte de seara finalei, noi am ajuns acolo pe 2 mai. Multe repetiții, multe evenimente de protocol, multe interviuri. Înainte de semifinală am avut un mini atac de panică, când am conștientizat că sunt acolo”, a povestit artistul, în cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Artistul și colegii lui nu erau niciodată singuri la repetiții, deoarece mereu avea un public foarte mare, de cel puțin 10.000 de persoane. El este mândru că românii, și nu numai, îl apreciază pentru prestația pe care a avut-o în concurs.

„La repetiții erau cel puțin 10.000 de oameni în sală, pentru că la toate repetițiile e public. A fost foarte bine și am fost foarte mândru. Noi am făcut o figură foarte bună și asta este tot ce contează! Am primit foarte multe mesaje din partea românilor cum că i-am făcut mândri. „Once in a lifetime” a fost experiența”, a adăugat WRS.

Planurile de viitor ale artistului

WRS și-a făcut prieteni la Eurovision, prieteni cu care a legat anumite conexiuni. Pentru viitorul apropiat, concurentul va merge o săptămână în Madrid, unde va și cânta, apoi în Malta și speră să aibă concerte și în România.

„Am avut timp să stau cu celelalte echipe, ne-am distrat și prin oraș. Mi-am făcut foarte mulți prieteni și deja am legat conexiunile, facem featuring în viitor, e tare rău. Duminică avem concert la Madrid, apoi mai avem în Malta și așa mai departe”, a declarat concurentul la Eurovision.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img