vineri, 19 aprilie, 2024

X sfaturi pentru a pastra picioarele copiilor in siguranta pe timpul verii

Distribuie:

Publicat:

Vara vine cu distracția mult așteptată pentru copiii de toate vârstele, de la evenimente sportive la terenuri de joacă, piscine și plaje. În timp ce mersul desculț și purtarea de sandale Geox pentru copii este sigur în unele situații, este important să purtați încălțăminte adecvată pentru diferite activități. Podiatrii experimentați doresc să vă ajute pe dumneavoastră și familia dumneavoastră să rămâneți sănătoși în timp ce vă bucurați de vară acasă sau oriunde călătoriți pentru soare și distracție. Iată câteva sfaturi pentru a păstra picioarele copiilor dvs. în siguranță în această vară.

În siguranță pe terenul de joacă

Păstrați picioarele micuților în siguranță pe terenul de joacă, asigurându-vă că copiii poartă încălțăminte de susținere și protecție. O pereche de papuci sau sandale Geox pentru copii pot fi alegeri bune pentru plajă sau piscină, dar nu sunt cea mai bună opțiune pentru locul de joacă. Tenișii sunt o alegere mai bună de încălțăminte pentru copiii care aleargă, alunecă și se balansează. Nu numai că pantofii de tenis cu șireturi mențin picioarele și gleznele mai bine susținute decât papucii sau sandalele, dar nu vor cădea sau nu vor face ca copilul să se împiedice de ei în timp ce aleargă. O altă modalitate de a proteja picioarele copiilor este de a vizita locurile de joacă cu suprafețe care absorb șocurile, cum ar fi cauciucul reciclat pentru o amortizare suplimentară. Evitați locurile de joacă cu ciment sau pavaj sub picioare, care pot duce la leziuni ale picioarelor și gleznelor.

Nu uitați de crema de protecție solară

În calitate de părinte, știți totul despre aplicarea cremei de protecție solară, purtarea de îmbrăcăminte de protecție și despre a sta departe de soare în cele mai fierbinți momente ale zilei. Dar, este ușor să uitați de picioare atunci când aplicați loțiunea sau spray-ul cu SPF. Pielea de pe picioarele copiilor se poate arde la fel de ușor ca și restul corpului lor, mai ales în timpul unei zile la piscină sau pe plajă. Reaplicați deseori crema de protecție solară și nu uitați de picioare și glezne, de asemenea.

Desculț la plajă, în papuci la piscină

Mersul cu picioarele goale pe nisip la plajă are multe beneficii pentru sănătate pentru copii și adulți. Mersul pe jos ajută la promovarea echilibrului, a coordonării și a rezistenței, iar mersul desculț pe nisip oferă o rezistență suplimentară care întărește și întinde mușchii picioarelor la fiecare pas. Nisipul este, de asemenea, un exfoliant natural pentru pielea uscată. Aveți grijă să nu călcați pe cochilii sau pietre care pot provoca răni prin înțepare. Pe de altă parte (sau, celălalt picior), este mai bine să purtați papuci la piscină și în băile și dușurile publice ale casei de pe plajă pentru a vă proteja împotriva ciupercii piciorului și a altor germeni. Șlapii pot proteja împotriva verucilor plantare care provin din contactul direct cu puntea umedă a piscinei sau dușurile din vestiare. Aceștia pot ajuta, de asemenea, la prevenirea rănilor provocate de pietre ascuțite sau de sticlă în parcările cu pietriș sau în iarba de pe drumul de întoarcere de la plajă sau de la piscină.

Alegeți papuci antiderapanți pentru parcurile acvatice

Parcurile acvatice pot fi distractive pentru copiii de toate vârstele, dar și locuri în care se poate aluneca și se poate răsuci ușor o gleznă. Protejați piciorușele și preveniți căzăturile cu papuci de apă antiderapanți. Tălpile din cauciuc sunt excelente pentru suprafețele alunecoase și umede, iar materialul cu uscare rapidă oferă ventilație. Papucii de apă oferă, de asemenea, suport pentru picioarele copiilor, cu amortizare suplimentară și materiale de protecție pentru degetele mici.

Purtați pantofi de susținere pentru a face sport

Fotbalul, tenisul, golful și alte sporturi de vară sunt mai distractive pentru copii atunci când au încălțăminte adecvată și de susținere. La fel ca o pereche de sandale Geox pentru copii, investiția într-un pantof bun, potrivit pentru fiecare sport în parte, poate preveni rănile la nivelul picioarelor și gleznelor și susține mușchii picioarelor în creștere.   Pantofii care sunt făcuți pentru un anumit sport, cum ar fi crampoanele de fotbal, oferă, de asemenea, tracțiune pe iarbă, gazon sau suprafețe nisipoase, astfel încât copilul dumneavoastră este mai puțin probabil să alunece și să cadă decât ar fi într-o pereche de sandale Crocs pentru copii.

Cum să alegeți sandalele potrivite

Sandalele sunt un tip lejer de încălțăminte, constând dintr-o talpă fixată de piciorul purtătorului prin benzi care trec pe gleznă și pe toată articulația. Sandalele pentru fete au și un toc. Sandalele pentru fete sunt foarte colorate și au adesea un design floral. Sandalele pentru băieți sunt simple. Sandalele pentru băieți vin adesea în culori maro și negru. Sandalele pentru copii vin într-o varietate diversă. Iată câteva sfaturi pentru a alege sandale Geox pentru copii:

  1. Alegeți sandale antiderapante, deoarece oferă o aderență perfectă, asigurând în același timp un sprijin maxim.
  2. Sandalele vin într-o gamă largă de culori, prin urmare, alegerea unei perechi care să vă pună în valoare colecția nu va fi dificilă. Varietatea în tonuri de nuanțe va sublinia, de asemenea, aspectul și va crea o ținută foarte drăguță. Puteți asorta aceste sandale cu orice tricou și pantaloni scurți la întâmplare, în negru, alb și roșu. Cu talpă moale, o potrivire confortabilă și talpă excelentă de stabilitate cu stil, aceste sandale sunt o opțiune perfectă.
  3. Alegerea sandalei potrivite pentru momentele potrivite este crucială. Așadar, alegeți sandalele în funcție de ocazia cu care vreți să ca cei mici să le poarte.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img