joi, 28 martie, 2024

Xonia a ajuns de nerecunoscut. Nu este vorba de intervenții estetice

Distribuie:

Publicat:

Xonia este o artistă foarte frumoasă din showbizul românesesc, însă în ultima perioadă fanii au ajuns să nu o mai recunoască. Vedeta s-a schimbat total la față, iar admiratorii și-au pus multe întrbări. Să fie vorba despre exagerarea operaților estetice sau altceva? Vedeta a recunoscut tot adevărul, în direct. Xonia se află în vizorul fanilor după ce în ultima perioadă a ajuns de nerecunoscut. Fața ei s-a umflat, iar fanii se întreabă dacă cumva vedeta a exagerat atunci când și-a mai făcut vreo operație estetică. Invitată într-o emisiune de televiziune, cântăreața a mărturisit în direct motivul pentru care arată așa. Se pare că nu este vorba despre vreo operație estetică nereușită, ci despre o problemă medicală la care încă se așteată un răspuns pentru rezolvare.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus.”

Totuși problema se pare că nu o afectează foarte mult pe cântăreață. Ea continua să facă piese în continuare și să aibă cât mai multe apariții publice. Cântăreața mărturisește că se iubește foarte mult ca persoană și gândește foarte pozitiv în privința problemei pe care o are.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img