vineri, 19 aprilie, 2024

Xonia a vândut tot ce avea, pentru a se muta în străinătate cu fostul iubit: “Nu mai am casă, mașină”

Distribuie:

Publicat:

Xonia iubea cu patos și a fost dispusă să facă orice sacrificiu pentru relația ei. Aceasta își făcea planuri să se mute definitiv din țară cu fostul ei iubit, motiv pentru care a vândut tot ce avea în România. Ceea ce nu a anticipat ea a fost despărțirea. Astfel, artista locuiește acum în chirie.

Xonia a fost implicată într-o relație de lungă durată și destul de serioasă. Cei doi își făceau planuri să se mute împreună definitiv în America, dar despărțirea a bătut la ușă. Din această întâmplare Xonia s-a ales cu casa și mașina vândută, locuind acum în chirie. Deoarece planul de mutare era bine stabilit și pus la punct, artista a decis să vândă tot ce are în România, dar nu s-a gândit o clipă că s-ar putea ca cei doi să se despartă.

Xonia nu mai are casă și mașină

Deși se află într-o situație nu tocmai plăcută, Xonia pare împăcată cu ceea ce s-a întâmplat. Se pare că a trecut peste și ia lucrurile ca atare. Artista nu știe acum ce va urma și a mărturisit că există posibilitatea să plece înapoi în Australia la familie. De asemenea, ea a mai spus că a rămas în relații de prietenie cu fostul partener de viață.

‘’Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni’’, a declarat Xonia pentru VIVA!

De asemenea, a mai spus că nu regretă decizia pe care a luat-o. Artista a mărturisit că poate oricând să își cumpere altă casă și mașină, dar nu mai ține atât de mult la lucrurile materiale cum ține odată.

‘’Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă’’, a mai spus aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img