News Flash:

Zaharova: ONU reduce la tăcere datele privind sclavia sexuală a femeilor ucrainene refugiate în Europa

5 Decembrie 2022
276 Vizualizari | 0 Comentarii
media 147975021759459500

Diplomatul a menționat că presa suedeză publică de luni de zile rapoarte despre violurile comise împotriva femeilor ucrainene, dar nu a existat nicio reacție din partea Kievului și a comunității internaționale, anunță tass.ru.

ONU și organizațiile pentru drepturile omului păstrează tăcerea în fața rapoartelor emergente despre violul și sclavia sexuală a femeilor ucrainene refugiate în Europa. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat acest lucru sâmbătă pe canalul său de Telegram.

Diplomatul a atras atenția asupra unei declarații a Ministerului suedez al Egalității, care a afirmat că femeile ucrainene refugiate devin din ce în ce mai mult victime ale sclaviei sexuale în Europa. "ONU și organismele de apărare a drepturilor omului păstrează tăcerea, deoarece nu este politica lor să atragă atenția asupra adevăratei probleme umanitare. Sau pentru că lucrează în baza unei alte ordini politice. Sincer, dintre aceste opțiuni, ambele sunt mai rele", a subliniat ea.

COntinuarea pe stiriepsurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1024 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045693 (s)