News Flash:

Zazanie in PSD Barlad: Solomon distruge incet dar sigur organizatia barladeana

3 Februarie 2015
3784 Vizualizari | 1 Comentarii
In luna decembrie a anului 2014, in organizatia TSD Barlad s-a petrecut un eveniment cel putin ciudat. Deputatul Adrian Solomon, ”seful” PSD Barlad, s-a folosit de functia sa pentru a reorganiza organizatia de tineret dupa bunul sau plac.

Dupa ce a reusit si a cules toti traseistii politici in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, Adrian Solomon,vazadu-se pierzator in municipiul Barlad, a adoptat o alta strategie pentru viitoarele campanii electorale. A captat-o pe Iulia Clisu, fosta concurenta a show-ului televizat Dansez Pentru Tine” din dorinta de a se folosi de imaginea tinerei pentru a mai aduna cateva voturi de la tinerii barladeni.

Acesta a prezentat-o pe mai sus numita Clisu ca ocupanta a functiei de presedinte a Ligii Elevilor si viitoare presedinta a TSD Barlad.

Avand in vedere acest lucru, tinerii sociali- democrati cu vechine in partid, nu au privit cu ochi buni aceasta decizie a liderului Solomon. Aceasta IULIA Clisu nu este privita cu ochi buni pentru functia de presedinta deoarece nu are nici macar varsta minima admisa pentru a putea fi membru in organziatie. Mai mult decat atat, statutul PSD prevede ca orice candidat care isi doreste sa ocupe presedentia organizatiei sa aiba cel putin 1 an de vechime in partid ca simplu membru, conditie pe care Clisu nu o indeplineste.

Din cauza faptului ca deputatul barladean Adrian Solomon a mentionat ca se poate interveni cu o derogare in privinta vechimii in cazul Iuliei Clisu. Membrii mai vechi care adusera o contributie in dezvoltarea organizatiei au fost nemultumiti, fapt care a dus la demisii si la unele decizii de a nu se mai implica pe viitor in actiuni organizate la nivel de TSD Barlad.

Participanta la show-ul Dansez pentru tine, IulIa Clisu, este avida dupa popularitate, indiferent cum aceasta ar putea fi obtinuta. Din acest motiv, tanara barladeanca a acceptat sa apara intr-un reality show de proasta calitate(VEZI VIDEO AICI). Aceasta a jucat un rol al unei persoane in varsta de 21 de ani, care tocmai ce a nascut un copil. Vezi link.

Intrebarea, este.. cine, cui spala imaginea?
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.052230 (s)