sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ZBURAT din Politie de Marcel Vela, Nicolae Alexe RIPOSTEAZA: acesta a contestat DEMITEREA sa la MAI si vrea sa dea Politia in judecata

Distribuie:

Publicat:

Fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost demis de Marcel Vela, ministru interimar de Interne, după coordonarea acțiunii eșuate de salvare a Alexandrei Măceșanu. Ancheta este însă un adevărat haos, iar procurorii care au decis să nu se intre în casa lui Gheorghe Dincă până la 6 dimineața, deși exista temei legal pentru că fata sunase la 112 și reclamase că fusese violată și răpită,  nu au fost sancționați.

Fost ofițer DIICOT, Nicolae Alexe a ajuns în atenția presei după ce omul de afaceri Remus Rădoi, care are o firmă de pază în Caracal, a declarat că a fost contactat de Alexe, care i-a cerut să identifice mașina lui Gheorghe Dincă, pentru a afla cine e proprietarul acesteia. Deși s-a oferit să sune la 112 să ceară ajutor din casa lui Gheorghe Dincă pentru ca oamenii legii să poată intra în casă, Alexe a fost demis din Poliție, întrucând ancheta MAI a arătat că nu și-a îndeplinit obligațiile.

Acum, acesta a contestat excluderea sa din Poliție și va da ministerul în judecată pentru a fi repus în funcție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img