News Flash:

Zece cetăţeni străini opriţi din drumul ilegal către Spaţiul Schengen

27 Iulie 2021
288 Vizualizari | 0 Comentarii
1 nadlac

Zece cetăţeni străini au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II, Vărşand şi Borş încercând să treacă fraudulos frontiera de stat în Ungaria pe jos.

* În data de 26.07.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Irak, Egipt şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani.

* Acţiuni similare s-au desfăşurat şi la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, unde poliţiştii de frontieră au depistat, pe timpul executării misiunilor specifice, în apropierea liniei de frontieră, cinci cetăţeni străini care se deplasau pe jos cu intenţia de a trece frontiera ilegal în Ungaria. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani.

*Tot ieri,în jurul orei 15.40 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au observat, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, două persoane care se deplasau pe jos. Nici acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, fiind conduse la sediul sectorului, unde s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni din Algeria, în vârstă de 35, respectiv 41 de ani.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1072 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032810 (s)