marți, 19 martie, 2024

Zece motive sa te simti mandru ca ai alaturi de tine un Leu. Iata de ce zodia Leu este unica

Distribuie:

Publicat:

Ai prieteni Lei? Ei te vor face sa simti ca esti iubit si apreciat. Iar daca iti este iubit sau iubita, e cazul sa te simti cea mai norocoasa persoana din lume. Iata 10 motive care te fac sa te simti mandru ca ai alaturi de tine un nativ din zodia Leu.

1. Langa un Leu nu te vei plictisi niciodata

Leii stiu cum sa ii atraga pe cei din jur si cum sa faca timpul petrecut alaturi de ei cu adevarat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui sa se simta trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul sa ii faca pe oameni sa zambeasca si sa rada.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Leu

2. Leii sunt foarte generosi: daruiesc iubire si atentie

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face sa simti ca esti iubit si apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale. Iar daca iti este iubit sau iubita, e cazul sa te simti cea mai norocoasa persoana din lume.

3. Leii te vor sustine in orice situatie si te vor motiva mereu sa-ti atingi scopul

Daca esti timid, Leul le va descrie altora calitatile pe care le posezi. Este raspandita parerea ca Leul adora sa fie in centrul atentiei, dar acest lucru nu inseamna ca el va incerca sa ii eclipseze pe altii. Ei vor ca atat ei, cat si persoanele dragi, sa aiba parte de faima si dezvoltare personala.

4. Leul nu se va juca cu tine si sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trasaturi ale Leului este sinceritatea sa, faptul ca el nu este ipocrit sau superficial. El dispretuieste persoanele care mint si care manipuleaza si niciodata nu va fi unul din ei.

5. Leul isi va tine intotdeauna promisiunea.

Daca tine la tine, fii sigur ca niciodata nu te va trada Leul nu arunca cuvinte in vant. El pune valoare in tot ce spune si mai ales in ce promite.

6. Leilor nu le este frica sa ia initiativa. Ei nu ezita sa incerce lucruri noi

Vrei sa mergi la o petrecere, dar simti ca ceva te opreste sa faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei sa te inscrii la un curs de pictura, dar ti-e frica? Nici o problema, invita un Leu sa mearga cu tine.

Leii te vor inspira si te vor motiva sa devii mai increzut in propriile forte.

7. Leul iti va tine partea daca va fi nevoie

Tine minte, Leul te va apara neconditionat. Cateodata el te va trata ca pe copilul sau. De aceea tine-te de el ca de un colac de salvare. Alaturi de el cu siguranta nu te vei ineca.

8. Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborat pe Pamant pentru a ne bucura zi de zi. Leii emana o energie spirituala extraordinara, din care te poti alimenta si tu.

9. Leul este un prieten si un partener pentru toata viata

Leii nu sunt cointeresati in relatii ocazionale. Ei tind spre o relatie serioasa, de lunga durata, bazata pe o conexiune emotionala. Daca va considera ca meriti, el iti va propune inima.

10. Sunt loiali

Natura calda si loiala a nativilor Leu te face sa te bazezi pe ei chiar si dupa ce petrecerea s-a terminat. Se vor asigura ca toata lumea ajunge acasa in siguranta, iar daca lucrurile iau o intorsatura neobisnuita, vor avea grija ca toti prietenii sa ramana impreuna. La finalul weekend-ului, e posibil sa ramai fara pantofi sau acte de identitate, dar cu siguranta nu vei ramane fara prieteni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img