vineri, 29 martie, 2024

Zeci de echipaje de interventie au impanzit din nou orasul vasluian Murgeni

Distribuie:

Publicat:

Joi, 13 august, ora 17:35, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o stradă din zona centrală a orașului, tulburând ordinea și liniștea publică.

La fața locului au intervenit imediat polițiștii, jandarmii și polițiștii locali și, suplimentar, au fost dirijate în zonă echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au restabilit ordinea şi liniştea publică.  În urma derulării evenimentului, nici o persoană nu a fost vătămată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tulburarea ordinii și liniştii publice" și "distrugere" .

Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img