miercuri, 24 aprilie, 2024

Zeci de persoane l-au insotit pe huseanul Ciprian Zelincu pe ultimul drum – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Duminica, 14 noiembrie, putin dupa ora 12, cortegiul funerar s-a pus in miscare . Autoturismul ce apartine Casei Funerare Luca care transporta trupul neinsufletit al lui Ciprian Zelicu, pornea de la capela funerara . Traseul a fost unul simplu. S-a oprit prima oara in dreptul locuintei sale de la Bulevardul 1 Mai, iar de acolo s-a mers la Biserica Sfantul Dumitru unde slujba a fost savarsita de un sobor de preoti . Pe ultimul drum, alaturi de fostul sef de la centrul de tip respiro Ghermănești din cadrul DGASPC Vaslui, au fost cei din familie dar si zeci de persoane care l-au cunoscut si au interactionat . Familia avea impietrita fata de durere, iar tatal acestuia abia reusea sa se adune . O ora mai tarziu, trupul neinsufletit a fost depus in cimitirul Sfantul Toma din curtea bisericii cu același nume . Dumnezeu sa il ierte !

 

Stirea initiala :Doar peste doua luni, in ianuarie 2022, Ciprian Zelincu, coordonatorul centrului de tip respiro Ghermănești din cadrul DGASPC Vaslui, ar fi implinit frumoasa varsta de 41 de ani . Acesta se afla in fruntea institutiei de 12 ani de zile . Ciprian s-a prabusit in dimineata zilei de joi in fata usii sale, fix in momentul in care se pregatea sa plece spre locul de munca .Conform primelor informatii, ar fi vorba de un infarct. Vestea trecerii bruste in nefiinta a barbatului a provocat o mare tristete in familie cat si in grupul sau de apropiati . Maine la ora 12:00, are loc slujba de inmormantare . Trupul neinsufletit al acestuia este depus la "Divinei Indurari" – langa Biserica Catolica “Sfantul Anton”,

Si instituția DGASPC Vaslui, a lansat pe reteaua de socializare un mesaj de condoleante :

“Profund afectaţi de pierderea incredibilă  a colegului nostru CIPRIAN ZELINCU, coordonator al Centrului de tip respiro Ghermănești din cadrul DGASPC Vaslui, îi aducem un ultim omagiu. Tristețea noastră, a tuturor celor care l-au cunoscut, colegi, colaboratori și beneficiari deopotrivă, nu poate fi redată în cuvinte, subit rămase fără sens… Vestea trecerii în veșnicie este cu atât mai greu de acceptat cu cât parcursul său prin viață a fost scurt, mult prea scurt! Ne rămâne doar amintirea de preț a unui om integru, soț și tată devotat, coleg altruist și dedicat dincolo de profesionalism persoanelor îngrijite în serviciul social pe care l-a coordonat preț de 12 ani.

Călătorie izbăvitoare și odihnă în pace, dragul nostru Ciprian! Știm că drumul îți va fi bun, iar faptele lumești și sufletul tău generos îți vor înlesni zborul spre locaşul cel de veci. Gândul acesta să fie mângâiere familiei îndurerate!

Cu durere imensă, colectivul DGASPC Vaslui. “

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img