News Flash:

Zeci de sanctiuni aplicate de politistii vasluieni la sfarsitul saptamanii

20 Noiembrie 2013
2914 Vizualizari | 0 Comentarii
infractor politisti
Politistii vasluieni au aplicat la sfarsit de saptamana peste 400 de sanctiuni contraventionale si au constatat 6 infractiuni, în urma actiunilor desfasurate în trafic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Politia Romana a desfasurat, în perioada 15-17 noiembrie, o ampla actiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, în special a celor produse pe fondul nerespectarii prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice.

Politistii rutieri si de la ordine publica au utilizat aparatele radar pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care încalca prevederile legale sau comit infractiuni la regimul circulatiei rutiere, în principal prin depasirea limitei legale de viteza. Politistii vasluieni au constatat în perioada 15-17 noiembrie,6 de infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

In urma abaterilor depistate în trafic, au fost aplicate 494 sanctiuni contraventionale prevazute de O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, respectiv 325 pentru viteza, 4 pentru depasire neregulamentara, 2 pentru consum de alcool si 163 pentru alte abateri.

De asemenea, ca si masura complementara, au fost retinute 15 de permise de conducere, dintre care 5 pentru viteza, 4 pentru depasire neregulamentara, 2 pentru consum de alcool si 4 pentru alte abateri. Totodata, au fost retrase si 3 de certificate de înmatriculare.

Au fost depistate si doua persoane care circulau fara permis de conducere:

- In ziua de 16.11.2013, politisti din cadrul Politiei orasului Negresti si jandarmi l-au identificat pe V.Ionel, de 44 ani, domiciliat în comuna Vulturesti, care circula pe un moped, pe strada Decebal, din orasul Negresti. Politistii au stabilit ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule;

-Politistii Postului de Politie Vulturesti l-au depistat pe D.Danut, în varsta de 30 ani, din aceeasi localitate, în timp ce se deplasa pe un moped, pe D.N. 15 D, fara detine permis de conducere corespunzator.
 
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

politistii vasluieni politia romana negresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.060737 (s)