vineri, 29 martie, 2024

Zi NEAGRA pentru medicii de pretutindeni! A murit Aurel Pruna, un chirurg daruit total profesiei sale! „A avut un drum greu in viata…”

Distribuie:

Publicat:

S-a stins din viata un medic de exceptie, Aurel Prunachirurg ortoped la Spitalul din Constanta, un om extraordinar, care va fi regretat enorm de familie, cunoscuti si pacienti.

„Cu durere in suflet, evenimentele zilei m-au fortat sa va dau teribila stire de trecere la cele vesnice, a celui care a fost dr. Aurel Pruna, SCJU-Constanta, sectia Chirurgie si Ortopedie Pediatrica! Va multumesc pentru compasiunea si solidaritatea aratata!”, a spus Iuliana Carmen Seitan, asistent medical generalist SCJU Constanta.

„Un medic daruit total profesiei! A salvat vietile multor copii! A avut un drum greu, dar drept in viata, fara compromisuri! Un mare iubitor al istoriei acestui neam! Dumnezeu sa-l odihneasca! A trecut in lumea dreptilor, la o zi dupa aniversarea a 65 de ani, aniversare care l-a prins pe patul de spital, in tratament intensiv”, a declarat Carmen iulian Seitan, asistenta medicala in blocul operator in care medicul specialist a lucrat peste 30 de ani, conform sursei citate

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img