miercuri, 24 aprilie, 2024

Zilele Culturale ale municipiului Vaslui: S-a dat startul distractiei ! -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Timp de trei zile vasluienii sunt asteptati sa se bucure de muzica, dans si voie buna in cadrul “Zilelor Vasluiului”.  Deschiderea oficiala a “Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui”, manifestari organizate in perioada 13 – 15 august, a inceput cu parada personajelor de poveste pe traseul Str. Spiru Haret – Str. M. Kogalniceanu – Parcul Copou.

Trupa Iris, alaturi de soprana Felicia Filip, au concertat seara trecuta pe sceva din Centrul Civic. In prima seara de spectacol s-au rupt norii la Vaslui si din aceasta cauza numarul vasluienilor veniti in centrul orasului a fost mult mai mic decat estimasera autoritatile.

Zilele Culturale ale municipiului Vaslui vor reuni artisti renumiti din lumea muzicii autohtone, in cadrul unor concerte ce se vor desfasura in Piata Civica a orasului. A doua seara, pe scena din Piata Civica din Vaslui va urca solistul Randi precum si trupa Uddi.

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui se vor incheia pe 15 august, cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul ”Cindrelul – Junii Sibiului”, care va avea in repertoriu, printre altele, jocuri populare din Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia, Banat si Dobrogea.
   
   
   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img