News Flash:

ZILELE SCOLII GIMNAZIALE “ION CREANGA” HUSI-FOTO

7 Martie 2015
4931 Vizualizari | 0 Comentarii
In saptamana 02 – 06 la Scoala Gimnaziala “ION CREANGA HUSI” cu structurile aferente, Scoala gimnaziala “M. Eminescu”, Gradinita cu P.N. Nr. 6/Gradinita cu P.N. Nr. 9 Husi s-au desfasurat Zilele Scolii, care au constat in diferite activitati cu caracter cultural-artistic” din care mentionam:

- Sesiune de referate stiintifice pentru elevi cu tema “Medalion literar”, prof Botu Iuliana si prof Dogariu Tiberiu
-Concurs de creatii literare sub genericul “Copilul in  operele lui Ion Creanga”, prof. Vesely Anamaria si prof Lupu Elena
- Concurs tematic de recitari, dansuri si cantece, ed. Pascal Liliana si prof Sekeres Valeria
-Sezatoare “Fiind baiet paduri cutreieram”, ed. Stoian Maria Margareta si inv. Vasiliu Maricica
- Expozitie cu lucrari ale copiilor cu tema “Amintiri din copilarie”, inv. Moraru Mihaela si inv. Istrate Liliana
- Intreceri sportive intre clase, activitate coordonata de prof. Liculescu Domnica.

Scopul acestor activitati a fost acela de a promova imaginea acestei institutii de invatamant, de a intari parteneriatul familie-scoala si de a promova in randul copiilor/elevilor atitudinea morala si initiativele de succes.

Evenimentul principal s-a finalizat prin serbarea scolara care a avut loc vineri 06 .03. 2015, ora 16,00 in sala de spectacole a Primariei municipiului Husi. Copiii de la gradinita impreuna cu elevii din ciclul primar si gimnazial au prezentat un program variat cu cantece, dansuri si, bineinteles, scenete celebre din opera lui Ion Creanga, constituind momente de neuitat pentru spectatori.

Aceste activitati au fost incluse si in proiectele educationale “Tu esti vantul de sub aripile mele!”, “Prietenia mea, un dar pentru prietenul meu!”, coordonate de educatoarele Stoian Maria Margareta si Pascal Liliana.
“Elevii nostri impreuna cu cadrele didactice se pregatesc inca de la inceperea scolii pentru actiunile din aceasta saptamana, asa incat impreuna am reusit sa realizam activitati deosebite de maxima importanta pentru copiii/elevii nostri dar si pentru parintii care sunt prezenti alaturi de copiii lor si cadrele didactice. Pe aceasta cale felicit toate cadrele didactice, copiii/elevii cat si parintii acestora care s-au implicat in organizarea acestor activitati deosebite, in acest fel aducand un plus de valoare institutii de invatamant”, a spus prof. Hrapciuc Viorica directorul Scolii Gimnaziale “Ion Creanga”, Husi.”

Galerie Foto

fdsfdsfs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032638 (s)