sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ziua comunei Duda Epureni

Distribuie:

Publicat:

După trei ani de pauză, autoritățile din Duda Epureni au reluat activitățile dedicate Zilei Comunei.

Ziua a debutat cu jocuri distractive dedicate copiilor, concurs de șah, tenis de masă și fotbal, iar în partea a doua a zilei pe scena din Epureni au fost prezenți copiii din comună care fac parte din Ansamblul Local de dansuri populare, coordonați de instructorul Valuș Romașcu.

Ziua s-a încheiat cu un spectacol muzical susținut de către interpreți de muzică populară, printre care s-au regăsit Daniela Condurache și Nadia Duluman.

Pentru tineri a fost prezent în recital solistul Arsenium (ex-Ozone), care prin celebra piesă "Dragostea din tei" a devenit cunoscut în întreaga lume!

„Felicit autoritățile că au reînnodat tradiția de a aduna fiii comunei la o sărbătoare a lor, unde au depănat amintiri, dar s-au și distrat. Organizatorii au pregătit mai multe manifestări cultural-sportive, dar și un spectacol cu muzică pentru toate categoriile de vârstă. În viața fiecărei comunități e nevoie și de astfel de momente.

Felicitări

primăriei și mulțumesc pentru invitația de a fi prezent la sărbătoare”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img