News Flash:

Ziua Comunei Vetrişoaia, 21 august ! Dj Project şi foc de artificii

18 August 2016
8682 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel Stinga, noul primar al comunei vasluiene Vetrişoaia, a hotărât împreună cu CL Vetrişoaia că “Ziua Comunei “să fie mutată din luna septembrie, pe data de 21 august. Această măsură s-a luat pentru că locuitorii comunei care vin în vacanţă pe plaiurile natale şi care până în acest an, nu reuşeau să participe la evenimentul dedicat comunei, să se bucure împreună cu familia de serbarea sătească.

Debutul festivităţilor va avea loc la ora 16:00, când autorităţile locale vor susţine diverse alocuţiuni, urmând ca mai apoi spectacolul să fie deschis de către Ansamblul Folcloric “Ştefan Voda” din R.Moldova, urmat fiind de Ansamblul folcloric local "Floricică de pe Prut” Vetrişoaia. Începând cu orele 18:45, pe scenă va urma Fanfara "Stemnicul Junior” Cozmeşti, fiind imediat urmat de un recital de muzica folk oferit de Romica Brunchi. După ora 20:00, locuitorilor comunei vasluiene li se va oferi un recital în compania lui GHEORGHE TOPA, urmând ca imediat frumoasele fete din trupa ETNIC să încingă atmosfera. Atmosferă va atinge un apogeu maxim odată cu urmărea pe scenă a celebrei trupe DJ PROJECT, în jurul orei 21:30. Ziua Comunei Vetrişoaia se va termina cu un frumos foc de artificii oferit de autorităţile locale.

“Ziua comunei noastre dragi nu a mai fost sărbătorită de aproximativ 5 ani. Am decis că anul acesta să mutăm festivitatea pe 21 august şi să încercăm să mentim tradiţia, iar în fiecare an, pe această dată, fiii Vetrisoaiei şi ai comunelor din apropiere să fie prezenţi în număr mare la ceea ce noi numim: "Ziua Comunei”. Împreună cu echipa din Consiliul Local al comunei, am reuşit să alocăm fonduri şi să găsim şi sponsori pentru a organiza evenimentul în cele mai bune condiţii. Se vor derula momente artistice pentru toate vârstele, începând de la Ansamblul Folcloric “Ştefan Voda” de peste Prut şi continuând cu muzică uşoară pentru tineret (Dj Project; Etnic, Gheorghe Topa; Romica Brunchi). O reprezentaţie generoasă o va efectua Ansamblu Folcloric local, cu care, noi, cei din Vetrişoaia, ne mândrim atât de mult."declară primarul Cornel Stinga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0863 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031973 (s)