joi, 28 martie, 2024

Ziua Drapelului marcata si la Vaslui, Husi si Barlad

Distribuie:

Publicat:

Institutia Prefectului – Judetul Vaslui va informeaza ca luni, 26 iunie 2017, ȋn municipiul Vaslui vor avea loc manifestari dedicate Zilei Drapelului National al Romȃniei. Astfel de activitati se vor desfasura si in municipiile Husi si Barlad .

Activitatile sunt organizate de Institutia Prefectului – Judetul Vaslui, ȋn colaborare cu Primaria Municipiului Vaslui, si cu sprijinul Centrului Militar Judetean Vaslui, si se vor desfasura ȋn fata Palatului Administrativ din Vaslui.

Manifestarile vor ȋncepe, la ora 10.00, cu salutarea drapelului de lupta si rostirea de alocutiuni cu referire la semnificatia Zilei de 26 iunie, dupa care va avea loc ceremonialul de binecuvȃntare si sarutare a Drapelului National, care va fi ȋnaltat pe catarg odata cu intonarea Imnului de Stat al Romȃniei. La final, Detasamentul de onoare va defila si va prezenta onorul.

La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai institutiilor publice, ai unitatilor militare, veterani de razboi, cadre militare ȋn rezerva si ȋn retragere, organizatii neguvernamentale, mass-media, cadre didactice si elevi din municipiul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img