vineri, 26 aprilie, 2024

Ziua internațională a copilului, sărbătoare în centrele DGASPC Vaslui

Distribuie:

Publicat:

1 iunie- Ziua Internațională a Copilului, zi în care readucem în prim plan și retrăim copilăria mai mult ca în orice altă zi, reprezintă prilej de bucurie, sărbătoare și promovare a bunăstării tuturor copiilor.

An de an, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui celebrează Ziua Internaţională a Copilului printr-o gamă de activități tematice, organizate la nivelul fiecărei entități din structură, unde sunt găzduiți copii. Împreună cu alți parteneri instituționali și voluntari din comunitate, aceștia vor fi sărbătoriţi prin vizite la grădina zoologică, la cinematograf sau în parc, jocuri şi competiţii distractive, desene pe asfalt, activităţi de recreere- socializare și programe artistice, completate prin momente festive.

Sub egida aceleiași sărbători, pictorul Constantin Mardare își prezintă lucrările ce înfățișează chipuri de copii într-o expoziție intitulată ”Lumini și umbre”. Vernisajul va avea loc la sediul Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad, la orele 14,00 din data de 31 mai 2017, fiind prezentat de către prof.dr. Laurențiu Chiriac.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img