vineri, 29 martie, 2024

Ziua Jandarmeriei Romane, marcată la Vaslui FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la festivitățile organizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru prefectul Eduard-Andrei POPICA de a remarca, retrospectiv, activitatea și rezultatele IJJ Vaslui.

”La ceas aniversar, vă mulţumesc pentru sprijinul oferit în gestionarea situaţiilor de urgenţă şi pentru susţinerea acţiunilor de prevenire desfăşurate în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență.

Colaborarea cu instituţia dumneavoastră se bazează pe încredere deplină, profesionalism, pregătire excelentă şi operativitatea de care dați dovadă”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

Subprefectul Mircea GOLOGAN a dat citire mesajului transmis, la ceas aniversar, din partea ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.

Șeful IJJ Vaslui, Gheorghiță Păvăloaiea, a vorbit despre misiunea și performanțele Jandarmeriei, s-au făcut înaintări în grad și s-au acordat distincții speciale pentru rezultate deosebite unor ofițeri și subofițeri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img