sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Ziua portilor deschise” la Penitenciarul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In fiecare an, la 29 iunie, Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste „Ziua lucratorilor din penitenciarele din Romania”, sub patronajul spiritual al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar. Cu aceasta ocazie Penitenciarul Vaslui organizeaza in  data de 27 iunie 2016 – „Ziua portilor deschise”.

“In aceasta zi invitam toate persoanele interesate sa  ia parte la un tur de prezentare a unitatii noastre. Vor fi vizitate mai multe locatii din incinta institutiei si vor fi oferite detalii cu privire la activitatile si programele in care sunt implicate persoanele private de libertate in vederea pregatirii pentru reintegrarea in societate, dar si cu privire la rolul pe care il are institutia pe plan social.”declara comisarul sef  Eusebio BRINZA

           Accesul in penitenciar va avea loc in intervalul orar 1130 – 1300  iar accesul reprezentantilor mass-media se va face intre  orele 1300  – 1330.

Vizitatorii  vor prezenta, la intrarea in penitenciar, documente de legitimare valabile (carte de identitate sau pasaport). Acestia nu pot sa introduca in penitenciar bagaje, sacose, aparate de telefonie mobila, aparatura electronica audio-video precum si alte obiecte si substante interzise de prevederile legale in vigoare.
Nu pot vizita penitenciarul persoanele care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img