vineri, 26 aprilie, 2024

Zlatan Ibrahimovic este in continuare pozitiv la coronavirus

Distribuie:

Publicat:

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al echipei de fotbal AC Milan, este în continuare pozitiv la coronavirus, la cincisprezece zile după ce a fost plasat în izolare în urma unui prim test pozitiv, a indicat joi clubul său, potrivit AFP.

 

Suedezul, care a început foarte bine sezonul, are nevoie de două teste negative pentru a se alătura echipei. Fundaşul brazilian Leo Duarte, al cărui ultim test a fost de asemenea pozitiv, continuă şi el carantina. În cazul celorlalţi jucători, rezultatele testelor au fost negative, a precizat clubul.

"Covid-ul a avut ideea să mă provoace. Proastă idee", a scris pe Twitter jucătorul suedez, care pe 3 octombrie a împlinit 39 de ani.

Ibrahimovic a postat pe reţelele de socializare un video care îl arată cum se antrenează la el acasă. La începutul lui septembrie, el şi-a prelungit cu un sezon contractul cu echipa la care a revenit în luna ianuarie, informează AFP.

În lipsa lui, milanezii s-au bazat pe atacanţi tineri (Rafael Leao, Lorenzo Colombo, Daniel Maldini) şi au un debut de sezon reuşit, cu trei victorii din tot atâtea meciuri în Serie A şi calificarea în grupele Europa League. Portarul de rezervă al rossonerilor este românul Ciprian Tătăruşanu.

Echipa antrenată de Stefano Pioli va juca pe 17 octombrie derby-ul cu Inter Milano.

Marea rivală are şi ea probleme cu coronavirusul şi a anunţat joi patru fotbalişti ai săi au fost testaţi pozitiv: fundaşii Milan Skriniar şi Alessandro Bastoni şi mijlocaşii Radja Nainggolan şi Roberto Gagliardini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img