joi, 18 aprilie, 2024

Zlatan Ibrahimovici, amendat cu o sumă uriașă pentru implicarea în lumea pariurilor sportive. Decizia UEFA

Distribuie:

Publicat:

Zlatan Ibrahimovici a fost obligat de UEFA să renunţe la acţiunile pe care le avea la Bethard.com. Forul continental a aplicat o amendă şi clubului AC Milan. Zlatan speră să fie prezent la Euro cu naţionala ţării sale, scrie Mediafax.

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovici, în vârstă de 39 de ani, legitimat la formaţia italiană AC Milan, a fost implicat într-o anchetă disciplinară în calitate de coproprietar al site-ului de pariuri sportive Bethard.com. UEFA a decis să-l pedepsească pe suedezul, dar şi clubul italian, vinovat că n-a luat măsuri.

Decizia UEFA care îl implică pe Ibrahimovic şi compania de pariuri sportive a fost comunicată miercuri. Vedeta suedeză ajunsese în centrul unor proceduri disciplinare pentru calitatea sa de coproprietar al Bethard, o companie de pariuri sportive. UEFA l-a amendat pe Ibrahimovic cu 50.000 de euro, iar AC Milano a primit o amendă de 25.000 de euro.

Atacantul de la AC Milan a încălcat articolul 12 al reglementărilor disciplinare, cel care spune că un sportiv în activitate nu poate avea un interes financiar într-o companie de pariuri.

Pe lângă amendă, UEFA a emis şi o directivă de încetare a asocierii jucătorului cu compania de pariuri Bethard. Potrivit cotidianului suedez Aftonbladet, Ibrahimovici a vândut deja recent acţiunile sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img