joi, 18 aprilie, 2024

Zmeul de la Stanilesti: a condus autoturismul beat si fara permis, iar apoi i-a aplicat un pumn altui sofer

Distribuie:

Publicat:

Miecuri, 8 septembrie, ora 01:00, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un drum public din localitatea Stănilești, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui ar fi blocat un alt participant la trafic și l-ar fi lovit cu pumnul, în zona feței.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii deplasați la fața locului au depistat autoturismul înmatriculat în județul Vaslui implicat în eveniment și au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 21 de ani din comuna Stănilești, județul Vaslui.

În urma verificărilor efrectuate, s-a constatat faptul că, acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal" Dimitrie Castroian" Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe”  și ”lovirea sau alte violențe”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img