sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ZODIAC:Descopera care este ora ta de AUR

Distribuie:

Publicat:

Afla care este ora ta de aur, in functie de zodie. Fiecare persoana are o ora in care poate da mai mult randament, in care are mai multa inspiratie, in care poate reusi sa faca lucruri pentru care se chinuie in mod normal.

Ora ta de aur, in functie de zodie:

BERBEC – ORA 09

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge! Urasti sa lenevesti prea mult, fapt pentru care iti incarci bateriile cu o cafea si un mic dejun dis-de-dimineata. La ora 9 ai suficienta energie incat sa poti pune in aplicare lucruri importante.

TAUR – ORA 11

In jurul pranzului dai cel mai mult randament. Creativitatea ta este nemarginita la aceasta ora, favorizata si de planetele care iti influenteaza contextul astral, indiferent de data la care te-ai nascut.

GEMENI – ORA 01

Orice Geaman autentic da randament noaptea. Ai nevoie de liniste pentru a-ti face ordine in ganduri si poti finaliza proiecte extrem de complexe pentru carenu ai concentrare in timpul zilei.

RAC – ORA 13:

Ziua iti prieste din toate punctele de vedere. La ora 13 reusesti sa te aduni si sa faci un bilant al zilei astfel incat sa poti continua cu ideile tale ingenioase.

LEU – ORA 21

Cea mai buna ora pentru tine in care sa realizezi lucruri marete este seara, la apus de soare. Ora 21 (9) simbolizeaza din punct de vedere numerologic reinceperea unui nou ciclu. 9 reprezinta noul, ineditul, fabulosul.

FECIOARA – ORA 04

Te intrebi de ce cele mai bune idei iti vin aproape de rasaritul soarelui? De vina este planeta Mercur, care la aceasta ora iti potenteaza cel mai bine intelectul.

BALANTA – ORA 19

Numarul sapte are o semnificatia importanta din punct de vedere numerologic. Este o cifra spirituala care te determina sa actionezi cu multa intelepciune, reusind sa impaci emotionalul cu pragmatismul.

SCORPION – ORA 23

Un Scorpion veritabil are inspiratie la ceas de noapte. Cu putin timp inainte de miezul noptii, e bine sa iti notezi toate ideile care nu iti veneau in timpul zilei, mai ales daca ai un loc de munca solicitant.

SAGETATOR – ORA 10

Dupa micul dejun si primele ore de munca, ora 10 vine perfect incat sa iti tina treaza concentrarea. Este ora la care poti munci ca un robotel sau poti creiona proiecte interesante.

CAPRICORN – ORA 20

Cifra 8 este cunoscuta si ca cifra malefica din horoscop. 8 este ora ta de aur si nu pentru ca ai fi un malefic. 8 are o incarcatura negativa numai daca persoana actioneaza contrar principiilor sale, contrar evidentelor. Asadar, ai inspiratie de nota 10 la puterea 20!

VARSATOR – ORA 03

La fel ca si Fecioarele, trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap pentru a-ti aminti detalii, idei ori pentru a pune la cale tot felul de proiecte importante.

PESTI – ORA 18

Ora ta de aur pentru activitatile sportive sau artistice este 18. 6 simbolizeaza cifra revelatiei, a depasirii obstacolelor. Este si una dintre cifrele iubirii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img