joi, 25 aprilie, 2024

Zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste

Distribuie:

Publicat:

Cand cunosti un tip nou e intotdeauna amuzant sa afli ce zodie este si sa verifici pe site-uri de astrologie daca sunteti sau nu compatibili. Chiar daca nu crezi neaparat in planete, o faci doar de amuzament. Si, uneori, crezi, cat de putin, in semne. Asa ca acum, la trecerea dintre ani, poate ar fi bine sa afli despre zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste. Asa, ca sa stii de ce barbati sa te feresti.

Ca sa nu iti mai pierzi timpul, poti incerca, in anul nou, sa iesi in oras numai cu tipi cu care ai putea fi compatibila. Ce zici, ai curaj sa incerci acest experiment? Thedatereport.com a facut un horoscop special, care iti arata acele zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste.

Zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste. Si compatibilitatile maxime!

Berbec

Daca esti Berbec, nu esti deloc potrivita pentru barbatii Tauri. Lor le place sa spuna adesea “ti-am spus eu!”. Iar tu urasti asta!

Cea mai buna compatibilitate: Balanta

Taur

Esti Tauroaica? Atunci afla ca printre cele mai rele zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste va aflati tu si Sagetatorii. Un Sagetator e mult prea salbatic pentru tine. Il poti admira, dar nu te apropia de el!

Cea mai buna compatibilitate: Scorpionul

Gemeni

Femeia din Gemeni nu e compatibila cu barbatul Capricorn. Nici femeia Capricorn cu barbatul Gemeni. De ce? Barbatul Capricorn pur si simplu nu e destul de amuzant pentru tine! Ii place sa munceasca prea mult si se distreaza prea putin.

Cea mai buna compatibilitate: Sagetator

Rac

Daca esti Rac, nu te insoti cu cineva din Varsator! Varsatorii cheltuiesc o gramada de bani pe nimicuri, le place sa schimbe intotdeauna cate ceva si s-ar putea ca un astfel de partener sa iti dea “urticarie”.

Cea mai buna compatibilitate: Taur

Leu

Combinatia Leu – Scorpion intra la categoria “Zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste”. Scorpionul traieste intens si e aproape la fel de incapatanat ca tine. Ai nevoie de cineva care sa te lase sa castigi, macar cateodata.

Cea mai buna compatibilitate: Sagetator

Fecioara

Daca esti Fecioara, nu te combina cu un Sagetator! Niciunul dintre voi nu vrea sa se complice. Sagetatorul pare tot timpul lipsit de griji si asta o sa ti se para, in cea mai mare parte a timpului, o dovada de… naivitate.

Cea mai buna compatibilitate: Scorpion

Balanta

Daca esti in zodia Balantei, afla ca printre acele zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste va aflati tu si cei din Fecioara! Un barbat in zodia Fecioarei reprezinta o confruntare mult prea mare pentru tine. Sunteti foarte intoleranti, amandoi, la diferentele dintre voi. O Fecioara o sa ti se para enervanta rau!

Cea mai buna compatibilitate: Balanta

Scorpion

Esti Scorpion? Ok! Nu incerca sa iti gasesti un partener din zodia Berbec, pentru ca n-o sa mearga! Berbecii ti se par extenuanti. Pe de alta parte, poti face afaceri bune cu un astfel de partener. Mai bine parteneri de afaceri decat de cuplu!

Cea mai buna compatibilitate: Pesti

Sagetator

Nu iesi cu Tauri! Ai nevoie de schimbari si de o dinamica mai mare decat poate sa iti ofere un Taur.

Cea mai buna compatibilitate: Varsator

Capricorn

Capricornii nu sunt compatibili cu Gemenii. Nu te gandi ca ii poti schimba, pentru ca nu e asa!

Cea mai buna compatibilitate: Fecioara

Varsator

Daca esti Varsator, nu intra intr-o relatie cu un Rac. Racii au nevoie sa te implici mai mult decat poti intr-o relatie. Si problema nu e la ei, ci la tine.

Cea mai buna compatibilitate: Sagetator

Pesti

Cea mai proasta combinatie pe care poti sa o faci pe plan emotional este sa te cuplezi cu cineva din zodia Feciorei. Fecioarele vor ca lucrurile sa fie curate, ingrijite si la locul lor. Iar pentru tine asta e prea mult!

Cea mai buna compatibilitate: Scorpion

sursa: andreearaicu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img