joi, 28 martie, 2024

Zodii cu care sa NU te casatoresti

Distribuie:

Publicat:

Influentele fiecarei zodii se simt in comportamentul fiecarui nativ al zodiacului. Azi iti spunem cine sunt cei mai nepotriviti soti din zodiac si de ce ar trebui sa te feresti de ei.
 
Barbatul berbec
Nu poate fi sotul perfect pentru ca e extrem de incapatanat si uneori are chiar accese de furie, care pot duce la agresivitate. De cele mai multe ori, barbatul berbec are nevoie de o femeie pe care sa o controleze indeaproape.
 
Barbatul gemeni
Nu spune nimeni ca e un sot rau, dar nici sot bun nu e… El e cel care fuge de responsabilitati si prefera sa lase tot greul in grija femeii. Pe el nu te poti baza atunci cand vine vorba de lucruri serioase si, mai mult decat atat, te va exaspera cu glumele lui, majoritatea proaste.
 
Barbatul balanta
Un pierdevara. Cam asa l-am putea caracteriza pe barbatul balanta. Desi are potential sa ajunga departe, el e o fire prea boema, prea relaxata si prea nepasatoare pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternica il poate aduce pe drumul cel bun, desi exista si posibilitatea sa se sperie si sa fuga…
 
Barbatul capricorn
Crede ca tot universul se raporteaza la el si se asteapta ca sotia sa ii indeplineasca toate poftele, oricand are el chef. E un tip egocentrist si uneori e chiar lenes, insa stie cum sa pastreze aparentele, pentru ca cei din jurul lui sa creada ca munceste.
 
Barbatul varsator
Are fire de artist neinteles, asa ca e greu sa-ti construiesti o viata alaturi de el. Daca ar fi dupa gusturile lui, ati locui intr-o rulota pe o plaja pustie si nu ati face nimic concret toata ziua. E ca un adolescent, asa ca e greu sa-l convingi sa munceasca sau sa fie serios.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img