joi, 25 aprilie, 2024

Zodii incompatibile, dar care ar putea fi fericite impreuna! Ele sunt cuplurile care vor avea o relatie implinita, in ciuda diferentelor

Distribuie:

Publicat:

Se spune ca un element important pentru functionarea unei povesti de iubire este compatibilitatea dintre parteneri, insa unii astrologi sunt de parere ca exista combinatii de zodii care sunt incompatibile, dar care pot fi fericiti impreuna, daca cei doi parteneri isi doresc acest lucru.

Descopera care sunt acestea, mai jos:

Femeie Berbec si barbat Taur

Desi ambele semne zodiacale sunt incapatanate, un cuplu format dupa acest ”tipar” are sanse de reusita, in cazul in care barbatul accepta ca femeia sa preia initiativa si sa conduca in relatie.

 

Barbat Leu  si femeie Varsator

In ciuda faptului ca exista o atractie intre ei si par sa se bucure de momentele petrecute impreuna, Leul adora sa fie apreciat si complimentat, insa o femeie Varsator nu va accepta acest lucru prea mult timp. Tocmai de aceea, cei doi trebuie sa gaseasca un echilibru si sa-si inteleaga obiceiurile. De asemenea, barbatul Leu trebuie sa accepte si iesirile cu prietenii ale Varsatorului.

Barbat Balanta si femeie Capricorn

Femeia Capricorn este caracterizata de timiditate, peste care poate trece un barbat Balanta. Acesta, insa, nu va intelege niciodata ambitia de a urca pe culmile succesului, care este superficial din fire. Tocmai de aceea, ca sa formeze un cuplu fericit, femeia Capricorn ar trebui sa-l considere egal si sa-l trateze cu respect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img