vineri, 29 martie, 2024

Zodiile care isi intalnesc “sufletul-pereche” anul viitor

Distribuie:

Publicat:

Anul 2017 se anunta bunicel pentru fiecare zodie in parte, insa astrele se vor „ocupa” mai mult pe segmente de fiecare dintre noi. Trei zodii sunt cele care au mari sanse sa-si gaseasca sufletul pereche.

Anul viitor aduce marea dragoste pentru trei dintre cele 12 semne zodiacale. Va fi o incununare a pozitivismului si a norocului in dragoste, aducand o evolutie fulgeratoare a relatiilor amoroase. Ar putea sa apara chiar logodne si casatorii neasteptate.

Berbecii trec intr-o noua etapa a vietii amoroase. Toate ranile din trecut par ca au disparut, in sfarsit, si se vor deschide catre un nou inceput. Si o sa le si iasa! Perioada cea mai favorbila pentru ei va fi aprilie – iulie, cand Venus si Jupiter fac o conjunctie ce asigura doza de noroc de care acesti nativi au nevoie pe plan sentimental.

Balanta este poate zodia care are cele mai multe sanse sa-si gaseasca sufletul pereche in 2017. Nativii acestei zodii vor avea, insa, ceva de asteptat, pentru ca marea iubire ar putea aparea abia prin septembrie, cand Venus isi indreapta privirea catre ei.

Pestii sunt cea de-a treia zodie care are noroc in dragoste in 2017. Vor calatori si au parte de prieteni care ii ajuta sa-si intalneasca sufletul pereche. Perioada cea mai favorabila este martie – mai, datorita conjunctiei Marte – Venus.

Gemeni Saturn sta din 2015 in casa parteneriatelor voastre – anul acesta este si ultimul – perioada in care influenteaza Gemenii din ultima decada. Ceilalti au experimentat deja influentele lui Saturn in opozitie cu Soarele lor – doi ani de testare a maturitatii si intelepciunii, ca si a dorintei de a-ti corecta greselile si a merge mai departe, scrie Revista Fresh.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img