vineri, 19 aprilie, 2024

Zona Barlad:Accident cu multiple victime, din cauza unei carute nesemnalizate

Distribuie:

Publicat:

In dupa-amiaza zilei de sambata , 22 octombrie ,politistii barladeni au fost sesizati la numarul de urgenta 112 despre producerea unui accident de circulatie pe un sector de drum situat intre localitatile Zorleni si Popeni. Politistii Biroului Drumuri Nationale si Europene si Biroului Rutier Barlad au efectuat cercetari la locul producerii accidentului si au stabilit urmatoarele:

P. Loredana, in varsta de 34 de ani, din municipiul Tecuci, a condus un autovehicul pe D.N. 24 A, din directia Zorleni catre Popeni. La un moment dat a fost surprinsa de aparitia pe  partea carosabila a unui vehicul cu tractiune animala condus de C. Daniel, in varsta de 30 de ani, din comuna Zorleni, vehicul care se deplasa in aceeasi directie si care nu era semnalizat in mod corespunzator. P. Loredana a incercat sa evite impactul si a franat, insa a acrosat caruta si ulterior autovehiculul a patruns pe sensul opus unde a  intrat in coliziune cu un autovehicul condus in mod regulamentar de H. Claudiu, in varsta de 36 de ani, din municipiul Vaslui.

La Spitalul Municipal de Urgenta Barlad au fost transportati pentru acordarea de ingrijiri medicale conducatorii auto, doi pasageri din primul autovehicul (un barbat, in varsta de 22 de ani si un altul in varsta de 24 de ani, ambii din municipiul Barlad) si 2 pasageri din al doilea autovehicul (o femeie, in varsta de 23 de ani, din municipiul Vaslui si un barbat, in varsta de 25 de ani, din municipiul Galati).

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au aratat faptul ca nu au consumat bauturi alcoolice.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiuni  de vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img