vineri, 29 martie, 2024

Zvonul unui transfer de rasunet la Barcelona provoaca valuri

Distribuie:

Publicat:

Presa internațională a început din nou să îl "transfere" pe campionul mondial, Antoine Griezmann, la Barcelona, potrivit Mediafax.

Deși francezul și-a pus semnătura pe un nou contract cu gruparea pregătită de Diego Simeone în vara anului 2018, înțelegere valabilă până în 2023, informațiile despre formarea unei perechi Griezmann – Messi au început să prindă iar contur.

Lucrurile au fost însă clarificate de președintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, care a făcut și o glumă. Potrivit marca.com, oficialul a confirmat și el că argentinianul și francezul ar face un cuplu bun pe teren, dar a precizat: "poate că îl luăm noi pe Messi. De ce nu? În fotbal orice este posibil".

Lăsând gluma la o parte, Cerezo a declarat că "nu există nicio posibilitate de nimic, lucrurile sunt așa cum sunt, iar acest subiect a fost închis în urmă cu mai multe luni. Griezmann este foarte bine la Atletico și Messi la Barcelona".

Președintele clubului din Madrid a precizat că în Liga Campionilor va fi suporterul grupării blaugrana. Stadionul Wanda Metropolitano va găzdui finala competiției, iar Enrique Cerezo a precizat: "Sper să ajungă Barcelona în finală și îți spun ceva (n.red. – vorbește cu reporterul) o să o primim cu brațele deschise. Dacă nu suntem noi, atunci să fie Barcelona. Ar fi o mândrie ca un club din Spania să ridice Liga Campionilor pe stadionul nostru, la un an de la inaugurare".

Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Ajax Amsterdam și FC Porto sunt formațiile care s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor. Finala va avea loc pe 1 iunie 2019, la arena din Madrid, Wanda Metropolitano.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img