sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Adolescenta arsa de vie in accidentul din Suceava nu a fost inmormantata nici astazi, la cinci zile de producerea nenoricirii. Cumplit ce a iesit la iveala! 

Distribuie:

Publicat:

Adolescenta din Suceava, arsa de vie intr-un accident rutier, alaturi de alti patru tineri, nu poate fi inmormantata. Trupul Simonei Lazarovici nu a fost ridicat de parinti, la aproape o saptamana de la accidentul infiorator, potrivit Libertatea. Adolescenta din Suceava, arsa de vie intr-un accident rutier, alaturi de alti patru tineri, nu poate fi inmormantata. Trupul Simonei Lazarovici nu a fost ridicat de parinti, la aproape o saptamana de la accidentul infiorator, potrivit Libertatea.

Vezi si: Legistii au dat verdictul in cazul mortii celor doi frati care au sfarsit in carnagiul din Suceava

Minora se afla in masina care a ars, in urma unui accident produs in localitatea Ilisesti, pe DN17, drumul care face legatura intre Suceava si Gura Humorului. Daca prietenii fetei au fost condusi pe ultimul drum de rude si prieteni, Simona nu a fost inca inmormantata. Potrivit apropiattlor, trupul fetei nu a fost luat acasa de parinti pana acum, noteaza sursa citata. "Copilul asta a fost lasat singur, a crescut singur, a invatat singur”, spune una dintre persoanele care ii cunosc familia tinerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img